INVOLVUS mål är att hjälpa företag och organisationer att lyckas med sina digitala satsningar och med hjälp av IT uppnå sina verksamhetsmål. Med mångårig erfarenhet att leda och styra projekt samt organisationer ger vi på  INVOLVUS kunden ett komplett stöd för styrning och utveckling inom IT & Digitalisering.

Beskrivning av tjänsten

Hos INVOLVUS kommer du att arbeta som rådgivare/coach inom IT & Digitalisering för våra nya och befintliga kunder. Som rådgivare/coach har du ofta rollen som IT-chef/ansvarig, projektledare eller rådgivare/coach på företagen och verka för att framtidssäkra verksamheten:

  • Genom oberoende rådgivning kontinuerligt föreslå och förbättra företagets verksamhet som bygger på INVOLVUS kunskap samt erfarenhet hur andra företag/branscher agerar
  • Ansvara för IT-upphandlingar och avtalsskrivande för diverse system och plattformar
  • Upprätta och utveckla kundens IT-plan/strategi
  • Ansvara eller ge stöd till IT-budget och investeringar
  • Säkerställa stabilitet/utveckling i IT-miljön och dess verksamhetssystem tillsammans med kundens IT-leverantörer
  • Leda eller delta i IT-projekt
  • Coacha verksamheten att nyttja redan befintliga investeringar på rätt sätt
  • Projektleda IT projekt
Vem är du?

Du har arbetat med IT under många år och arbetar troligen idag med t.ex försäljning, leverans eller projektledning i en ledande position på ett IT-företag/verksamhet. Du är förmodligen strukturerad och van vid att leda större IT-projekt och ta ansvar för uppsatta mål och tidplaner, och har förmågan att hantera flera kunder och/eller projekt samtidigt. Du bär med dig ett stort nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under din karriär.  Du har ett genuint intresse och nyfikenhet att hitta förbättringar med hjälp att nya IT-verktyg. Tjänsten är förenat med resor till kund och leverantörer, därför är körkort ett krav.

 

Vad vi erbjuder

INVOLVUS präglas av en prestigelös kultur med individer som gillar att jobba tillsammans i en öppen gemenskap där alla delar med sig av sig själva och sin kunskap. Tillsammans skapar vi också förutsättningar att planera och driva arbetet självständigt enligt principen frihet under ansvar, och möjlighet till framtida delägarskap finns. Dessutom uppmuntrar och möjliggör vi ständigt lärande och aktiv utveckling, både på det personliga och professionella planet.

 

Ansökan och kontaktperson

Skicka din ansökan/CV till jobb@involvus.se  eller genom att fylla i formuläret på denna sida! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  

Har du frågor kring tjänsterna, kontakta: Fredrik Svantesson INVOLVUS Borås 0706 26 77 23

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Borås, Göteborg, Stockholm, Värmland och Halland, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen