Karriär

Vår personal är vår viktigaste tillgång!

Din framtida arbetsplats

Har du en passion för hur den digitala utvecklingen kan skapa verksamhetsnytta och fördelar hos företag och organisationer?

Då har du kommit rätt! Vi är en helhetspartner för våra kunder där vi tillsammans tar dem framåt på den digitala resan. På den här sidan kan du läsa om hur det är att vara en INVOLVUSare

Delad kunskap och erfarenhet

Vi tar med oss vår samlade erfarenhet och kunskap och stärker kompetensen på våra kunder för att de skall kunna ta rätt beslut som stödjer deras visioner och målsättningar. Detta är en grund till fortsatt utveckling och expansion.

Utveckling, stöd och nätverk

Som INVOLVUSare arbetar man med flera företag och organisationer. Detta gör att man som person och genom företaget får ett ständigt växande nätverk och en brant utvecklingskurva inom många områden. Att dessutom ha med sig hela teamet som stöd ger dig och våra kunder en stor trygghet.

En oslagbar kombination!

Arbetsmetoder och verktyg

Vi arbetar i olika regioner och branscher. För att kunna hantera flera kunder samtidigt och kunna samarbeta med varandra är det viktigt att man har en grund att stå på. INVOLVUS har utvecklat en metod och verktyg som ger alla medarbetare rätt stöd i arbetet internt och ute hos våra kunder.

INVOLVUS Metoden ger oss förutsättningarna för att vi skall kunna peka ut rätt riktning för våra kunder. Det ger också alla medarbetare en stor trygghet i sitt dagliga arbete avseende Analys, Behov, förändringsarbete och Förvaltning.

Detta garanterar att vi gör rätt saker i rätt tid på den digitala resan!

En företagsgrupp att utvecklas med

På INVOLVUS är frihet under ansvar grunden till vår framgång. Varje individs utveckling gör att vi som företag utvecklas tillsammans med våra kunder.

Vi arbetar i en branscher som är i ständig digital transformation och tar hela tiden med oss erfarenhet in i gruppen.

INVOLVUS växer och du är en av dem som kommer att bidra till din egen och INVOLVUS ständiga utveckling.

INVOLVUS Academy

Genom INVOLVUS Academy skapar vi möjligheten att utbilda varandra och öka din och andras kompetens inom många områden. Vi brinner för att hela tiden bli bättre och utvecklas tillsammans. Detta skapar också gemenskap och vi har roligare på jobbet.

Vi består idag av ett 30-tal Oberoende Rådgivare med lång erfarenhet och bakgrund b.la som VD, Försäljningschef, Konsultchef, Affärsområdeschef, IT-Chef/ansvarig, IT-konsult och projektledare inom IT och Digitalisering.

Våra orter

Vi finns idag i Stockholm, Uppsala, Örebro, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg samt Helsingborg och letar ständigt efter nya entreprenörer som vill etablera INVOLVUS på fler regioner i Sverige.

Vill du etablera INVOLVUS i din region. Välkommen att kontakta oss!

Din trivsel är vår framgång

Vår personal är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder en helhet där arbete, fritid och familj skall fungera tillsammans. Vi pratar mycket om ”må bra tid” och frihet under ansvar vilket ger en hög flexibilitet som gör att alla trivs samtidigt som vi bygger vår gemensamma framgång.

Vi tror att en kombination av lön, förmåner som friskvård och försäkringar samt ständig kompetensutveckling, Kickoff & utvecklingsdagar, eget inflytande, bra ledarskap och ständig feedback skapar en arbetsplats att trivas på.

Lär känna en Involvusare

Christoffer Gustafsson

Hur länge har du arbetat på INVOLVUS?

Jag började min resa i november 2019

Vad jobbade du med innan du kom till INVOLVUS?

Jobbade som säljare och projektledare för affärssystem och med partnerskap

Varför har du valt att jobba på INVOLVUS?

IT-projekt har generellt sett ett oförtjänt dåligt rykte. Det är två parter som ska samarbeta och beställningsjobbet från kund är minst lika viktigt som leveransen från leverantör.
Jag tyckte det lät spännande att få jobba med att hjälpa och stärka kompetensen på företag och organisationer, skapa bra underlag för beställningar till deras leverantörer samt hantera leveransen ur ett kundperspektiv.

Berätta kort om vad du gör i ditt jobb?

Det varierar mycket. Hos några kunder har jag ansvar för hela IT-miljön och hos andra kunder driver jag projekt, stora som små.
Oavsett uppdrag så är alltid slutmålet att strukturera och effektivisera IT funktioner hos våra uppdragsgivare. Det ger sänkta kostnader och effektiva arbetssätt!

När är det som mest kul och givande på jobbet?

När man har löst ett problem och får se de positiva konsekvenserna av förbättringsåtgärderna eller en effektivisering för verksamheten.

När känner du att du gör störst nytta för kunden?

När vi på INVOLVUS lyckas göra IT som en självklar del av verksamheten och som skapar ständiga långsiktiga förbättringar.

Vad är det bästa med att arbeta på INVOLVUS och varför bör företag och organisationer välja att jobba med oss?

Förutom att vi är ett gott gäng som hjälper varandra och har kul ihop så är våra många och breda kunduppdrag oerhört utvecklande.
Alla våra medarbetare med dess spetskompetenser inom IT får chansen att utvecklas, och vi utvecklar varandra hela tiden för att tillsammans ge en bättre leverans.

Vad har du för fritidsintressen?

Familj, resor och mat. Klyschigt värre 😊

Vad gjorde du innan du svarade på dessa frågor?

Kravställde en förändring i ett affärssystem som kommer att lösa ett kostsamt problem i ruttplaneringen för leveransen av min kunds varor.

Favoritmusik?

Britpop

Har du någon okänd talang?

Att vara INVOLVUS minst talangfulla medarbetare ur ett generellt perspektiv måste ju räknas som en talang i sig?
REDs anm: Att vara så talangfull och inte förstå det är i sig en talang! 😊

Vad är ditt nördigaste intresse?

Jag gillar Jakt. Där kan man nörda ner sig en hel del, precis som i alla materialsporter.


Vi skall vara det självklara valet när det gäller oberoende IT-rådgivning för att framtidssäkra kundernas verksamhet i Sverige