”Vårens tuffa världsläge har skapat ett behov av att hänga med i digitaliseringen för alla företag. Samtidigt ska de även hinna med att hantera sin IT-verksamhet och partnersamarbeten på ett bättre och mer kostnadseffektivt sätt. Detta är precis vad vi hjälper våra kunder med och därför är det med glädje vi expanderar i Göteborg”, berättar Christoffer Gustafsson, platschef INVOLVUS Göteborg. 

Henrik Palmquist Oberoende Rådgivare

“I det dagliga arbetet kan det vara svårt att prioritera sin IT-verksamhet, även om man vet att den skulle behöva det. Som oberoende partner finnas vi där och gör skillnad genom att skapa struktur samt driva utveckling och förvaltning av IT utifrån företagens förutsättningar!” säger Henrik Palmquist.

Henrik har bred erfarenhet från IT-ledning, både operationellt och strategiskt. Senast kommer han från Nelly.com där han haft rollen som CTO sedan 2015. Dessförinnan har han varit hos Capio, Bokia/Akademibokhandeln och Papyrus. Han påbörjade sin karriär som IT konsult inom infrastruktur i Göteborgsområdet redan 1992.

“Jag ser fram emot att använda min breda erfarenhet och bidra till utveckling och digitalisering av IT hos våra kunder. Jag ser även fram emot att tillsammans med mina kollegor vara med och stärka våra kunders IT-position med INVOLVUS och den breda kunskapsbank som vi har!”. säger Henrik. 

Kontakta oss Följ oss på LinkedIN