INVOLVUS erbjuder tjänsten IT-kostnadsanalys där vi hjälper våra kunder att revidera och optimera sina avtal och IT-kostnader.

Genom en detaljerad granskning av era kostnader, avtal och villkor arbetar vi för att ni ska erhålla maximalt värde från era investeringar.

Läs mer om hur vår IT-kostnadsanalys kan hjälpa Er verksamhet. Vår kund Jofrab nådde betydande framgångar i kostnadseffektivitet och avtalshantering. Ta del av deras positiva erfarenheter av INVOLVUS tjänst i nedan länk:

Analys resulterade i sänkta kostnader och nytt affärssystem hos Jofrab – INVOLVUS

För mer information eller för att boka ett första möte, tveka inte att kontakta vibeke.rosmark@involvus.se eller constantinos.amiridis@involvus.se alt. närmaste INVOLVUS kontor

Vår vision är att vara det självklara valet när det gäller oberoende rådgivning för att framtidssäkra kundernas verksamhet i Sverige.

Vibeke Rösmark

INVOLVUS Oberoende Rådgivare

vibeke.rosmark@involvus.se

073-064 82 19

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrköping, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg och Helsingborg, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.