INVOLVUS verksamhet i Skåne går för högtryck och vi säger nu varmt välkommen till Emir Berisha.

Emir har lång erfarenhet från IT & Techbranschen både på kund och leverantörssidan där han verkat som IT-chef, rådgivare och projektledare i både Sverige och Danmark.

”Erfarenheten jag bär med mig från både kund och leverantörsledet kopplat till INVOLVUS oberoende erbjudande är en perfekt kombination som många företag och organisationer kommer att dra nytta av”, säger Emir Berisha

 

”Det är fantastiskt roligt att vi får in Emirs erfarenhet och kompetens på INVOLVUS. Detta förstärker vårt erbjudande och nu fortsätter vår satsning för att utveckla Skåneregionens företag och organisationer”, avslutar Fredrik Svantesson, VD

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.