Oberoende strategisk rådgivare inom IT & Digitalisering

Roll

Rådgivare / Affärsutveckling

Kompetens

Data/IT

ort

Uppsala

Publikationsdatum

1 Jan 2024

Sista ansökningsdatum

30 Apr 2024

Vi växer över hela landet och nu söker vi nästa oberoende rådgivare till INVOLVUS Uppsala!

Efterfrågan på våra tjänster ökar konstant och vi vill nu träffa nästa person som vill arbeta och utvecklas tillsammans med alla INVOLVUSare i landet.

Vi hjälper våra kunder att ta sig fram på den digitala resan genom att använda hela INVOLVUS kompetens.

För detta har vi tillsammans utvecklat en metod och verktyg som ger alla medarbetare rätt stöd i arbetet internt och ute hos våra kunder. Metoden ger oss förutsättningarna för att vi skall kunna peka ut rätt riktning för våra kunder. Det ger också alla medarbetare en stor trygghet i sitt dagliga arbete avseende Analys, Behov, förändringsarbete och Förvaltning, både på operativ och strategisk nivå.

Genom INVOLVUS Academy skapar vi möjligheten att utbilda varandra och öka din och andras kompetens inom många områden. Vi brinner för att hela tiden bli bättre och utvecklas tillsammans. Detta skapar också gemenskap och vi har roligare på jobbet.

Vår personal är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder en helhet där arbete, fritid och familj skall fungera tillsammans. Vi pratar mycket om ”må bra tid” och frihet under ansvar vilket ger en hög flexibilitet som gör att alla trivs samtidigt som vi bygger vår gemensamma framgång. För att uppnå detta kombinerar vi arbete på vårt egna kontor, hos kund och hemifrån.

Vi tror att ett paket bestående av lön, förmåner som friskvård och försäkringar samt ständig kompetensutveckling, ”lågt i tak”, Kickoff & utvecklingsdagar, eget inflytande, bra ledarskap och ständig feedback skapar en arbetsplats att trivas på.

 

Om INVOLVUS

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT och digitalisering på kundens sida.

Vi gör detta oftast i roller som IT-chef/ansvarig, IT-strateg och/eller IT-projektledare hos våra kunder. Vi tar med oss hela vår samlade erfarenhet och kunskap och stärker IT-kompetensen hos dem, och säkerställer samtidigt att de kan ta rätt beslut som stödjer deras visioner och målsättningar och som blir grunden för en fortsatt utveckling och expansion.

INVOLVUS består idag av ett 30-tal Oberoende IT-Rådgivare med lång erfarenhet och bakgrund som VD, försäljningschef, konsultchef, konsult, affärsområdeschef och IT-chef inom IT och digitalisering.

Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg samt Helsingborg och växer kontinuerligt över hela landet för att möta våra befintliga och nya kunders behov av strategisk rådgivning.

Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen på den digitala resan!.

DIN VARDAG

Du kommer att arbeta som oberoende strategisk rådgivare på våra befintliga och nya kunder för att stödja dem på den digitala resan. Som rådgivare har du ofta rollen som CIO, IT-chef/ansvarig, IT-strateg eller projektledare på företagen.

Vårt mål är alltid att driva förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens mål och därmed framtidssäkra verksamheten.

$
Genom oberoende rådgivning kontinuerligt föreslå och förbättra företagets verksamhet som bygger på INVOLVUS kunskap samt erfarenhet hur andra företag/branscher agerar.
$
Ansvara för IT-upphandlingar och avtalsskrivande för diverse system och plattformar.
$
Upprätta och utveckla kundens IT-plan/strategi.
$
Ansvara eller ge stöd till IT-budget och investeringar.
$
Leda och/eller delta i IT-projekt.
$
Säkerställa stabilitet/utveckling i IT-miljön och dess verksamhetssystem tillsammans med kundens IT-leverantörer.
Tillsammans med INVOLVUS övriga rådgivare och dess kompetenser ger vi kunden ett komplett stöd för styrning och utveckling inom IT & Digitalisering.

Din Bakgrund

Du har arbetat med IT & Digitalisering under flera år och arbetar idag med försäljning, leverans, projektledning eller i en annan ledande position på ett IT-företag alt. annan företagsverksamhet.

Du är strukturerad och van vid att leda projekt samt ta ansvar för uppsatta mål och deadlines.

Förmodligen bär du med dig ett stort nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under åren och gillar att ha många parallella aktiviteter igång samtidigt.

Det är viktigt att du har intresse för människor, är positiv samt intresserad av att utveckla och ge trygghet åt våra kunder samt utvecklas tillsammans med oss på INVOLVUS.

Tjänsten är förenat med resor till kund och leverantörer, därför är körkort ett krav.

Ansökan och kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering.

Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta:

Bengt Libäck

+46 70 594 72 77
bengt.liback@testhuset.com

Anna Beckius

+46 73 529 33 23
anna.beckius@testhuset.com