INVOLVUS fortsätter tillväxtresan och utökar nu verksamheten i Skåne tillsammans med Joakim Karlsson.

Joakim har verkat i IT & Techbranschen under 20 år i olika roller där fokus har varit på rådgivning inom strategiska och operativa områden för att stödja ökad tillväxt i företagen.

”Jag ser fram emot att använda mina erfarenheter och hjälpa nya och befintliga kunder på sina respektive bolagsresor framåt”, säger Joakim Karlsson 

”Vi ser en stor potential i Skåneregionen och väljer nu att satsa framåt. Joakim är ett viktigt tillskott i denna satsning och vi  har redan gjort klart med fler personer som förstärker Skåne under hösten. Detta för att säkerställa kompetens för att kunna hjälpa företag och organisationer att navigera rätt på sin digitaliseringsresa och då använda sig av en oberoende part. avslutar Fredrik Svantesson, VD

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.