Vi avslutar året lika starkt som vi började – Med att välkomna en ny medarbetare till oss på INVOLVUS i Värmland!

Välkommen Fredrik Lindholm som börjar hos oss idag!

”Det är fantastiskt roligt att vi i år har vuxit med två nya medarbetare i Värmland. Detta vittnar om att det finns ett behov av vårt erbjudande som oberoende rådgivare där vi är med och förverkligar kundens visioner och mål med IT och Digitalisering.”, säger Daniel Jarmyr

Fredrik är 46 år och kommer senast från från Soleil där han arbetat mycket med den digitala arbetsplatsen. Detta med fokus på hur man med rätt verktyg kan förenkla processer och uppnå effektmål.

Fredrik har arbetat med IT och Digitalisering i över 15 år. Fokus har varit mycket på IT som verktyg och stöd i verksamheter.

I början av sin karriär i IT-branschen arbetade Fredrik med skolor och med att digitalisera klassrummen. Där låg fokus på att ändra beteende och hitta effektiva verktyg och arbetssätt för elever och lärare. På senare år har Fredrik arbetat med digital affärsutveckling.  Då har han hjälpt kunder från olika branscher med olika projekt för att utveckla deras affärsmodeller till att bli mer digitala.

”Det ska bli roligt och spännande att vara med på kundresan inifrån och få arbeta på insidan hos kunderna. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla kunden på riktigt och vara med hela vägen hos INVOLVUS.”, säger Fredrik.