MARKUS WIKHAV FÖRSTÄRKER INVOLVUS I HALLAND! 

Den 1 april välkomnade vi Markus Wikhav till INVOLVUS! Markus blir en del av vår etablering och utveckling i Halland. 

Ibland går det snabbt och det känns helt fantastiskt att förstärka vårt team med en rådgivare med den kunskap och de erfarenheter som Markus besitter.  Detta stärker vår bredd och ger oss möjligheter att ta nästa steg i vår utveckling samtidigt som vi kan erbjuda vår framgångsrika metod till fler företag i Halland, säger en glad Jonas Axelsson på kontoret i Varberg.  

Idag är det svårt för många verksamheter att hänga med i utvecklingen och att navigera framåt i alla möjligheter som digitaliseringen erbjuder, då finns vi som en oberoende partner som kan stötta en hållbar och framtidssäkrad verksamhet, säger Markus Wikhav. 

Markus har både bred och djup kompetens och erfarenhet av IT från mångas olika verksamheter och branscher. Han har mångårig operativ och strategisk kunskap inom IT i roller som projektledare, arkitekt och i ledande roller. Han har också erfarenhet av ledande roller inom andra områden, så som Marknad & kommunikation, Miljö & kvalitet och Administration.  

Vikten av att stärka eller bygga upp organisation samtidigt som man ser över processer och digital teknik är en viktig pusselbit för att skapa framgång, likaså kommunikationen under resans gång.”  säger Markus Wikhav 

Markus kommer senast från en roll som Digital verksamhetsutvecklare på Varberg Energi. Innan detta drev han delar av ett större globalt migreringsprojekt på Polestar. Han har också arbetat som IT-chef för ett transport- och entreprenadföretag och som IT-arkitekt på Vattenfall IT.

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.