Vi välkomnar ytterligare en kollega till INVOLVUS. From 1 Dec ansluter Thomas Troije till vårt Borås-kontor.

Thomas, berätta lite om dig själv och vad har du jobbat med tidigare?

”Dom senaste 15 åren har jag jobbat som Nordisk IT-chef på IMI Hydronic Engineering i Ljung där jag haft fullt ansvar för hela IT-verksamheten (Personal/Nätverk/Hårdvara/Applikationer/Telefoni). Förutom tre tekniker fanns en person på affärssystemssupport samt en IT-projektledare som direktrapporterande till mig. Avdelningens primära ansvarsområde var användarsupport, drift och IT-projekt för fabriken i Ljung och säljkontoren i ca 15 länder. Avdelningen stöttade uppbyggnaden av globala IT-lösningar, verkade för att standardisera IT-miljön inom gruppen och ta fram tekniska lösningar för att digitalisera verksamheten. I min roll jobbade jag tillsammans med det globala IT-teamet för att ta fram och utveckla strategiskt tekniska IT-system för verksamheten i Ljung och globalt”.

”Mitt ledarskap präglas av öppenhet, delaktighet, humor och resultatfokus då jag ser detta som grundläggande för att nå resultat och hantera toppar i
arbetsbelastning. För mig är det viktigt att verka för en anda där det är självklart att hjälpa varandra och där avdelningens kunder möts av en hög servicenivå, kvalitet och lyhördhet inför deras behov”.

Du har gedigen erfarenhet som vi och våra kunder kommer att dra stor nytta av, men innan du nu hoppar ut till våra kunder med INVOLVUS-hatten på dig, berätta lite om vad du gör när du inte jobbar?

”Jag är gift och har två barn. Det stora intresset i familjen är resor vilket under normala förhållanden innebär två återkommande favoriter, en skidresa på vintern och att upptäcka Europa med bil och husvagn under sommaren. Den senaste tiden har många av helgerna spenderats i fritidshuset i Värmland med målarpensel, kofot och tålamod. Jag har ett brett tekniskt intresse med fokus på bilar som är min stora hobby och sträcker sig från motorsport till att använda och underhålla de bilar som för stunden finns i garaget”.

Härligt att få höra om din erfarenhet, tankar och intressen utanför arbetet. Din kunskap, erfarenhet och personlighet gör att du passar perfekt in hos oss på INVOLVUS och vi ser en stor förstärkning inom vårt erbjudande till företag och organisationer.

Stort tack för din tid Thomas, och vi önskar dig varmt välkommen till oss!

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.