Vi är glada att kunna presentera Joachim Winberg som ny styrelsemedlem i INVOLVUS Group.

Många i branschen känner honom som grundare av Candidator/Iver AB där han också ansvarade för försäljning och affärsutveckling.

”Jag tackar för förtroendet och det är med en stor ära jag tar med an styrelseuppdraget i INVOLVUS. Ett så otroligt fint och välskött bolag som jag under många år jobbat tillsammans med i min tidigare roll på Candidator/Iver.

Det skall bli riktigt kul att få vara med att utveckla ett så välrenommerat bolag, säger Joachim Winberg

Joachim har gedigen erfarenhet i olika ledande roller på IT-företag i över 35 år och verkat inom fusioner och förvärv av IT-företag. Idag jobbar han som oberoende konsult/senior Advisor inom affärsutveckling samt med styrelseuppdrag.

”Styrelsearbetet är otroligt viktigt för att utveckla verksamheten och Joachims erfarenhet och kompetens från branschen kopplat till affärsutveckling och tillväxt passar oss perfekt. Vår styrelse och ledning kommer att utmanas och samtidigt få rätt stöd för att ta nästa steg i vår vision om att INVOLVUS skall vara det självklara valet när det gäller oberoende rådgivning kopplat till digitaliseringen i Sverige”, avslutar Jim Ring, Styrelseordförande i INVOLVUS Group”

Varmt välkommen Joachim!

 

Jim Ring

INVOLVUS

Oberoende Rådgivare

jim.ring@involvus.se

0706-29 77 10

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Borås, Varberg och Helsingborg men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.