INVOLVUS har precis avslutat till 11:e verksamhetsår.

Förfrågningar från företag och organisationer att hjälpa dem att driva utvecklingen framåt som ansvarig, projektledare och oberoende rådgivare kopplat till Tech/IT fortsätter att öka konstant.

Som VD för INVOLVUS slås man ofta av stolthet över alla trevliga och kompetenta medarbetare i företaget. Oavsett frågeställning som kommer upp kopplat till olika projekt och uppdrag så har vi alltid någon som har både erfarenhet och metod för att hjälpa till internt och ut mot våra fantastiska kunder.

Detta gör oss enligt min syn till en ovärderlig oberoende samarbetspartner för våra kunder, säger Fredrik Svantesson

 

 

 Några milstolpar under verksamhetsåret 2021/2022:

  • Vi har startat 2 nya kontor och kommer att fortsätta växa under 2022/2023.
  • Anställt fler medarbetare med nya intressanta kompetenser som ger bättre samarbeten, utvecklad metod och mycket härlig energi och trygghet i vår leverans ut mot kund.
  • Haft förmånen att börja arbeta med 25 nya kunder
  • Vi har firat 10 år som företag! 😊
  • Startat INVOLVUS Akademi för att utveckla samtliga medarbetare

Den bredd vi idag erbjuder kompetensmässigt kring områden inom Tech/IT gör att vi oavsett bransch och storlek har vi möjlighet att stödja företag, kommuner och organisationer på sin resa för att framtidssäkra sin verksamhet.

Avslutningsvis så skall man Ibland reflektera bakåt för att få drivet framåt.

Jag minns för ca 10 år sedan i INVOLVUS begynnelse, då vi var några få medarbetare och någon uttryckte: ”Jag tror vi har hittat rätt i vårt erbjudande”. Detta efter att vi fått våra första uppdrag och kände att vi hittat ganska rätt med vad ni som kunder hade för behov.

Den känslan kring att hela tiden utveckla vårt erbjudande vill jag alltid skall finnas kvar.

Jag är stolt för vi är bra på det vi gör, alla behöver en oberoende INVOLVUS:are.

Verksamhetsåret 2022/2023 har precis börjat. Nu kööör vi!!!

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.