Tillväxtresan fortsätter och nu välkomnar vi Benny Krantz till INVOLVUS.

Benny har lång erfarenhet från IT/Techbranschen i roller som projektledare, konsultchef, Region och Affärsområdesansvarig. Starkt kundfokus och med sikte på teknikens framkant tillsammans med ”laget före jaget” har varit ledorden.

”Jag brinner för att bygga humana lag där man kan växa med tillit och förtroende. Att få chansen att jobba med INVOLVUS otroligt kompetenta uppställning och skapa fler möjligheter på Göteborgsmarknaden är oerhört inspirerande. Vårt erbjudande där företag och organisationer använder oss som IT-strateger, projektledare och IT-chefer behovsbaserat ligger helt rätt i tiden och maximerar utfallet av insatsen”, säger Benny Krantz

Benny kommer närmast från Omegapoint och jobbade där bland annat med paketering av erbjudande, leveransformer, säljstrategier samt lönsamhet i rollen som Sälj -och Affärsutvecklingschef.

”Efterfrågan på våra tjänster ökar konstant i Göteborgsregionen och med Benny med på tåget kan vår resa för att möta våra kunders behov gå snabbare. Framtiden ser ljus ut och vi tittar redan på ytterligare förstärkning”, avslutar Fredrik Svantesson.

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.