INVOLVUS växer vidare, denna gång i Skåne. Vi välkomnar varmt Henric Samuelsson.

Henric har en bred erfarenhet inom IT-branschen, nu senast som egenföretagare och tidigare även som IT-chef, PMO, projektledare och konsult.

”Yrkesmässigt är jag genuint fascinerad & driven av de stora möjligheter som ofta finns för att bidra till företagens utveckling med hjälp av teknik och system,  och det känns peppande att komma till ett företag med så mycket kompetens kopplat till dessa områden”, berättar Henric Samuelsson.

 

På fritiden hittar man Henric i Hofterup, en liten by utanför Malmö. Där bor han tillsammans med sin fru Marie och sonen Jacob, som går i gymnasiet. De har även en äldre son, Joel, som pluggar på universitetet i Lund.

Sport är en stor passion för Henric som brukade träna sina söner i innebandy. Nu har han dock bytt ut klubborna mot padelrack.

Henric är också stort fan av Malmö FF i fotbollsallsvenskan. Är det hemmamatch är familjen oftast på plats.

”Det är härligt att få in Henric i gänget på INVOLVUS. Detta visar också att vi fortsatt lyckas attrahera duktiga personer som vill vara med på tillväxtresan över hela landet”, avslutar Fredrik Svantesson VD på INVOLVUS

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.