INVOLVUS växer vidare, denna gången i Halland. Vi välkomnar varmt Christian Spangsberg.

Christian har lång erfarenhet från IT/Techbranschen inom digital affärsutveckling, projektledning och som systemägare.

”En av mina största drivkrafter är att genom möten med människor skapa relationer som tillitsfullt och nyfiket skapar utrymme för att tillgodose olika digitala behov. Alla företag idag, oavsett bransch, är tvungna att anpassa sig till den digitala verkligheten och på denna resa kan man behöva hjälp. INVOLVUS metodik att som oberoende rådgivare möta och tackla denna verklighet för många organisationer känns för mig helt rätt i tiden” berättar Christian Spangsberg

 

Vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster och med Christian kan vi fortsätta möta befintliga och nya kunders behov. Vi vässar också vår tjänsteportfölj ytterligare och täcker nu de flesta områden kopplat till digitalisering lokalt i regionen och nationellt, säger Jonas Axelsson ansvarig för INVOLVUS Halland.

”Att nu få möjligheten att jobba med INVOLVUS team som alla besitter unika färdigheter vilka tillsammans skapar just en enastående sammansättning och plattform för att hjälpa företag och organisationer på deras digitala resa känns jättespännande”, avslutar Christian Spangsberg.

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.