INVOLVUS fortsätter att växa och öppnar kontor i Göteborg!

Den 1:a november välkomnar vi Christoffer Gustafsson till INVOLVUS! Christoffer kommer att hålla till i Göteborg och driva vår etablering och utveckling i området.

Det känns som ett naturligt steg i vår utveckling. Vi har länge arbetat med kunder i Göteborgsområdet och det är på tiden att vi officiellt sätter oss på kartan här – berättar Fredrik Svantesson, VD. 

Om Christoffer och hans tankar kring INVOLVUS

Christoffer kommer direkt från Leverantörssidan där han arbetat med affärssystem sedan 2007. Nu senast kommer han från Orango där han  har arbetat med affärssystemslösningar mot olika branscher.  Nu ser han fram emot att få sätta sig på kundens sida och stötta dem i deras utveckling med rätt systemstöd.

Den tekniska utvecklingen har gått otroligt snabbt de senaste 15 åren. Det har hänt så mycket i hur vi använder IT som stöd för att förenkla vår vardag. Därför ska det bli roligt och intressant att sätta sig på kundens sida och hjälpa dem att nå full potential i deras system. Nu ser jag verkligen fram emot att stötta kunderna och hjälpa dem att bli bättre beställare och mottagare av komplexa verksamhetssystem.

Det ska bli spännande och roligt att vara med och utveckla INVOLVUS och stärka upp vårt erbjudande med min erfarenhet av affärssystem. Vi har en bred kompetensmix och jag ser fram emot att få vara med och bygga vidare på denna. Dels genom min egna erfarenhet, men även genom unik kompetens som finns att hitta i området! 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.