INVOLVUS växer i Värmland och välkomnar Johan Olsson som rådgivare. Johan kommer stödja företag och organisationer i förändringsarbete inom IT och Digitalisering.

Johan är 35 år och har en bakgrund från EVRY där han arbetat som Kund och Leveransansvarig för utvecklingsprojekt inom affärsområdet Mobile Apps & IoT inom divisionen Mobility. Där har Johans kunskaper inom processkartläggning, ekonomi, och affärssystem varit en central del i leveransen av Mobila applikationer som skapat affärsnytta för företag och organisationer. Under de senaste 2 åren har Johan arbetat som Projektledare och Kundansvarig för att hjälpa företag och organisationer med mobila arbetssätt.

”Det är fantastiskt roligt att vi efter bara 10 månader i Värmland kan ta nästa steg och rekrytera fler! Detta vittnar om att det finns ett behov av vårt erbjudande som oberoende rådgivare där vi är med och förverkligar kundens visioner och mål med IT och Digitalisering” berättar INVOLVUS grundare Fredrik Svantesson.

”Jag ser verkligen fram emot att ta mig an och hjälpa företag med sina förändringsarbeten inom IT och Digitalisering på ett lokalt plan. Här tror jag min bakgrund inom IT och mobila arbetssätt  kommer att passa väl in i det behov som finns på marknaden” berättar Johan vidare.

Johan kommer göra
Daniel Jarmyr sällskap på kontoret i Karlstad från och med 1:a februari.