INVOLVUS väver vidare och nu startar vi upp verksamhet i Norrköping.
I Augusti välkomnar vi ytterligare en kollega till teamet, Robin Åhs som kommer att ansvara för Norrköpingsregionen.

Lär känna Robin och hans tankar i nedanstående intervju.

Varmt välkommen till INVOLVUS Robin. Vad jobbade du med innan du bestämde dig för att börja på INVOLVUS?

De senaste 10 åren har jag jobbat i stora internationella företag och nordiska bolag där jag haft operationellt IT-ansvar att driva verksamheten framåt på alla möjliga vis. Via förvaltning, IT-procurement, utveckling/förändring av miljöer och via projekt; t.ex. i form av plattformsmigrering/uppgradering, uppstart av nya kontor, integrering av uppköpta företag, kompetensutveckla stora grupper anställda, besök på supportcenters (utomlands) för att utvärdera/förbättra samverkan och mycket mer.

I min operationella roll så har jag mer och mer glidit över i en strategisk roll vilket jag nu förstärker i min övergång till INVOLVUS.

Varför har du valt att jobba på INVOLVUS?

Efter arbete på företag i större skalor där man får utnyttja sin kompetens internt i stora projekt, så har jag ett tag funderat på hur jag på bästa sätt kan dela med mig av min ivrighet att både lära mig själv men samtidigt lära och assistera andra i fler företag och organistaioner. När chansen att hoppa på INVOLVUS-tåget dök upp så kändes det som man verkligen hade hittat rätt. Här kan jag träffa och hjälpa flera kunder, få variation i hur kompetensen kan användas och samtidigt vara med i ett härligt gäng att både skratta med och stötta sig emot.

I denna allt snabbare föränderliga tid så känns INVOLVUS affärsidé helt rätt – stötta många i stället för det enskilda.

Det finns ett stort behov och jag hör ständigt om samma utmaningar. Varför inte använda expertis som redan gått genom snarlika frågeställningar i stället för att uppfinna hjulet helt på nytt?

När vi nu startar upp INVOLVUS Norrköping som ny region och samtidigt har en färdig struktur och administration bakom sig från koncernen känns det perfekt för att snabbare kunna fokusera på mina kunder från dag 1, vilket ska bli riktigt kul!

När är det som mest kul och givande på jobbet?

Variation!

Jag älskar att dyka in i nya grejer, lära mig, diskutera och så småningom vara den som kan inspirera andra om samma sak. Att ha en bra arbetsplats oavsett om det är fysiskt eller virtuellt/digitalt där man tillsammans med kollegor kan förgylla dagen är också en viktig aspekt.

INVOLVUS har också återkommande fysiska träffar vilket också ökar stämningen i vardagen. Det är viktigt för samarbetet och det sociala arbetslivet även om man också har arbetskamrater på plats ute hos våra kunder. Den bästa känslan är när man går i mål tillsammans med ett team eller kund.

Vad har du för fritidsintressen?

Sedan 1 år tillbaka kan jag kalla mig för pappa. Detta har varit en stor omställning och tillsammans med vår dvärgtax tar dessa små det mesta av vår fritid numera. Det blir en hel del skogspromenader för hela familjen, och när jag får tid över så gillar jag att umgås med släkt och vänner – spela sällskapsspel, gå ut och äta etc. Jag tycker även att det är riktigt kul med att testa lite nya ölsorter då och då, och jag håller gärna en form av ölprovning någon gång om året för mina närmsta samt även något event, ibland i form av en Oktoberfest.🍻.

Jag och min sambo gillar att resa och upptäcka kulturer och sevärdheter. Det blir en hel del Sverige-resor nu med både barn och hund – i sommar bär det av en vecka till Gotland, men förra sommaren blev det en utlandsresa till Gdansk, vilket blev sonens första sväng att hänga med på.

Härligt att få lära känna dig mer Robin. Varmt välkommen och lycka till med uppstarten av INVOLVUS i Norrköpingsregionen.

Ha en riktigt skön sommar!

Tack, jag börjar direkt efter min föräldraledighet i augusti men har tjuvstartat med lite träffar tillsammans med kollegor och kikat på hur jag effektivast kan rulla igång Norrköpingskontoret.