INVOLVUS etablerar kontor i Halmstad!

Det är med stor entusiasm vi meddelar INVOLVUS fortsatta tillväxtresa. Vi är glada över att presentera vårt senaste tillskott till teamet, Johan Bredenfeldt.

Den 1 januari anslöt Johan till INVOLVUS som oberoende rådgivare och har en gedigen meritlista på nästan två decennier inom ledande befattningar, där han nu kommer att fortsätta sitt engagemang för att vidareutveckla INVOLVUS erbjudande.

Hans breda kompetensområden inkluderar affärsutveckling, digitalisering samt konsult- och säljledning. Johan kommer senast från Columbus Sweden AB, där hans tidigare befattning var Director Business Line Infor M3 på den svenska marknaden.

Uppdraget och den nya rollen som oberoende IT-Rådgivare ligger därmed helt i linje med den erfarenhet Johan har, dvs att driva och utveckla verksamheter genom digitalisering.

”För många verksamheter är inte digitaliseringen den möjlighet som den borde vara. I stället är det lätt att känna sig vilsen och utmanad. Men utmaningar kan snabbt bli möjligheter med INVOLVUS metoder och processer för att stötta och utveckla kunderna. Det kommer bli spännande att få bidra till INVOLVUS och våra kunders framtidsresa”, berättar Johan Bredenfeldt

”Johan delar vår vision om att digitaliseringen ska vara en möjlighet snarare än en utmaning för organisationer. Han tror på kraften i INVOLVUS metoder och processer för att guida och stödja våra kunder på deras resa mot en framgångsrik digital transformation”, fortsätter Jonas Axelsson, på INVOLVUS.

Johan ser verkligen fram emot sitt nya uppdrag på INVOLVUS:

”Jag känner en ödmjukhet men också en stor inspirationskänsla inför den här utmaningen. För att framgångsrikt navigera genom detta tror jag på att betona affärsnyttan av att integrera INVOLVUS och dess metodik i våra kunders digitala transformationsresa, och vilka extra värden vårt företag kan erbjuda. Att säkerställa kompetens inom organisationen är också avgörande för framtida tillväxt. Jag är också tacksam över att omges av många kunniga och erfarna kollegor och ser fram emot att etablera INVOLVUS i Halmstad”, avslutar Johan Bredenfeldt.”

INVOLVUS strävar efter att forma en framtid där digitalisering är en kraft för positiv förändring för företag och organisationer. Tillsammans formar vi framtiden – digitalt, hållbart och framgångsrikt.

Välkommen ombord, Johan Bredenfeldt!

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.