Förra veckan välkomnade vi ytterligare en kollega till INVOLVUS-teamet då Vibeke Rösmark anslöt till vårt Stockholms-kontor.

Lär känna Vibeke i nedanstående intervju.

Vad jobbade du med innan du kom till INVOLVUS?

Jag arbetade som Leveransansvarig på Advania där jag hade det övergripande ansvaret för att leverera IT-tjänster och relaterade processer och funktioner för en av Advanias större kunder.

Varför har du valt att jobba på INVOLVUS?

Det som lockade mig, utöver att det är ett spännande företag med stark tillväxt, var möjligheten att arbeta med varierande uppdrag. Med min långa erfarenhet från IT-leverantörssidan kommer jag kunna vara till stor nytta för många av INVOLVUS kunder.

Berätta kort om vad du kommer att göra i ditt jobb?

Jag kommer bland annat att arbeta med att stötta INVOLVUS kunder i deras förvaltning av sina IT-miljöer, effektiv leverantörsstyrning och säkerställa uppföljning med fokus på kostnadseffektivisering.

När är det som mest kul och givande på jobbet?

Att se att resultatet av det du gör gynnar både kunder och kollegor ger en skön känsla av att ditt jobb verkligen spelar roll.

Vad känner du att det bästa kommer att vara med att arbeta på INVOLVUS, och varför bör företag och organisationer välja att jobba med oss?

Inom INVOLVUS finns en genuin och familjär atmosfär som präglar vårt arbete och våra relationer med kunderna. Vi är ett oberoende team med en omfattande kompetens och ett brett nätverk vilket spelar en avgörande roll i framgången för våra uppdrag.

Vad har du för fritidsintressen?

Umgås med familj och vänner och skogspromenader med hunden!

Jag reser också väldigt gärna!

Favoritmusik?

Jag är en allätare. Både gammalt och nytt.

Har du någon okänd talang?

Jag skalar ett äpple i ett enda skal 😉

Vad är ditt nördigaste intresse?

Jag fastnar skrämmande lätt vid satisfying videos om städning eller trädgårdsfix.

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.