I Oktober välkomnade vi ytterligare en kollega till INVOLVUS-teamet då Pia Ahlsten anslöt till vår Borås-kontor.

Lär känna Pia i nedanstående intervju.

Vad jobbade du med innan du kom till INVOLVUS?

Jag jobbade på H&M som projektledare där jag har drivit projekt inom affärsutveckling, systemimplementeringar, upphandlingar, processförbättringar och frändringsledning.

Varför har du valt att jobba på INVOLVUS?

Jag tyckte att det kändes spännande och roligt att få möjligheten att jobba med flera olika företag samtidigt och med en stor variation på både typ av företag och uppdrag.

Berätta kort om vad du gör i ditt jobb?

Det varierar och det är ju det som är så roligt. Just nu driver jag en upphandling av IT-drift, jag gör en förstudie hos ett 3PL företag, en processkartläggning hos ett tillverkningsföretag samt jobbar med att ta fram utbildningsmaterial internt och för våra kunder när det gäller förändringsledning.

När är det som mest kul och givande på jobbet?

När man har bidragit med nytta eller på något sätt löst ett problem för en kund som de kanske haft svårt att lösa själva eller inte haft tid att ta tag i.

Vad är det bästa med att arbeta på INVOLVUS och varför bör företag och organisationer välja att jobba med oss?

Det är ett otroligt härligt gäng att jobba med här på INVOLVUS. Man hjälper varandra att lösa saker på bästa sätt för våra kunder och samtidigt kompetensutvecklar vi oss internt.

Hos oss har man tillgång till en väldigt bred kompetens och ett stort nätverk. Även oberoendet är en viktig del och en trygghet för kunden att vi alltid står på deras sida.

Vad har du för fritidsintressen?

Hänga med familj och vänner, resa, laga mat, träna.

Favoritmusik?

Rnb, soul och pop.

Har du någon okänd talang?

Stå på händer och så är jag rätt bra på att laga mat. :-)))

Vad är ditt nördigaste intresse?

Läsa recept och kolla matlagningsvideor.

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.