Uppsala förstärker ytterligare och vi välkomnar nu Staffan Jacobson till INVOLVUS.

Staffan har lång erfarenhet från IT-branschen och har de senaste åren ägnat tiden åt försäljning, inköp, logistik och projektledning kopplat till digitalisering.

Han har även arbetat som egen ÅF inom telekombranschen då växellösningar, terminaler & avtal ligger han varmt om hjärtat.

Ett stort intresse för Padel gjorde också att Staffan verkat som projektledare i branschen.

 

 

Född och uppvuxen i Storvreta utanför Uppsala där han parallellt med dessa uppdrag spelat innebandy på Elitnivå i nästan två sekel.

En Pryl & teknikintresserad gift tvåbarnspappa som sällan missar sina favoritlags matcher.

Numera ger Staffan tillbaka till idrotten via sina barns aktiviteter vilket fyller kvällar och helger. Veckorna fylls också med en padelmatch eller två.

Staffans tankar:

”Att få vara med att etablera INVOLVUS i Uppsala känns väldigt inspirerande. INVOLVUS erfarenhet och kompetens gör att vi har ett stort förtroende på marknaden just nu. Vårt oberoende ger våra kunder en trygghet kring de vägar som väljs på digitaliseringsresan. Min erfarenhet kring IT & telekom mappar bra in i INVOLVUS erbjudande och jag ser fram emot att hjälpa företag och organisationer att framtidssäkra sin verksamhet genom våra olika roller som strategisk rådgivare, projektledare och IT-ansvarig”

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.