INVOLVUS fortsätter sin tillväxtresa och etablerar sig nu i Värmland med kontor i Karlstad.

Daniel Jarmyr blir ansvarig för att driva INVOLVUS erbjudande och tillväxt i regionen.

”Allt sedan starten 2011 har vi sett en konstant ökande efterfrågan på företag avseende oberoende rådgivning, projektledning och ansvarsroll inom IT och Digitalisering, och här har INVOLVUS tagit en strategisk plats på marknaden. Det känns väldigt inspirerande och roligt att få möjlighet att etablera INVOLVUS i Värmland!” säger Fredrik Svantesson, VD för INVOLVUS.

 

 

Erfarenhet från branschen

Daniel har en lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer avseende IT och Digitalisering med målet att öka företagets konkurrenskraft, och kommer senast från Elvenite där han verkat som Affärsområdeschef för området BI & Analytics med ansvar för försäljning, erbjudande och personal.

Tidigare har Daniel varit verksam inom EVRY koncernen under många år där han haft en rad olika roller i form av konsult, projektledare, försäljning och ledning.

Under 2010-2015 byggde han upp ett affärsområde inom Mobila Appar och IoT med flera namnkunniga företag som kunder, och med leveranskapacitet både från Sverige, Indien och Ukraina. Innan 2010 var fokus kring infrastruktur och affärsystemsdrift med ansvar för leverans och försäljning i Värmland/Dalsland.

”Det skall bli riktigt roligt och spännande att genom min och övriga kollegors kompetens och erfarenhet få möjlighet att hjälpa företag och organisationer på insidan och därmed framtidssäkra deras verksamhet” avslutar Daniel Jarmyr, Ansvarig för INVOLVUS Värmland.

Om INVOLVUS

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering som förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet fungerar vi som rådgivare/beställare på kundens sida med uppgiften att analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.

Vi ger kunderna ett komplett stöd för styrning och utveckling inom området.

INVOLVUS har kontor i Borås, Jönköping, Varberg och Karlstad

Kontaktperson

Daniel Jarmyr

Tel: +46 (0)70 – 354 76 44

daniel.jarmyr@involvus.se