Har ni koll på era IT-kostnader?

Har ni koll på era IT-avtal och att ni får det ni betalar för?

I dagens digitala landskap är det avgörande för företag att ha en klar överblick och förståelse för sina IT-investeringar.

INVOLVUS tjänst kostnadskontroll erbjuder er en detaljerad analys av IT-kostnader och befintliga avtal för att identifiera potentiella besparingar och förbättringsområden.

Genom att noggrant granska utgifter, avtal och villkor optimerar INVOLVUS era IT-kostnader och säkerställer maximalt värde från investeringar med målet att stärka och framtidssäkra verksamheters effektivitet och konkurrenskraft.

INVOLVUS IT-Portal ger dig även möjlighet att på ett enkelt sätt dokumentera och samla alla dina avtal på en central plats för bättre överblick och fortsatt löpande kontroll.

För mer information eller för att boka ett första möte, tveka inte att kontakta oss Vibeke Rösmark på nedanstående kontaktuppgifter!

Vår vision är att vara det självklara valet när det gäller oberoende rådgivning för att framtidssäkra kundernas verksamhet i Sverige.

Vibeke Rösmark

INVOLVUS Oberoende Rådgivare

vibeke.rosmark@involvus.se

073-064 82 19

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrköping, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg och Helsingborg, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.