Vi på INVOLVUS är mycket stolta över att meddela vårt nya samarbete med Mässrestauranger gruppen.
Mässrestauranger gruppen är ett framstående familjeföretag som sedan 1962 vuxit till en koncern med restauranger, bankettverksamhet och konferensanläggningar i välkända byggnader i Sverige. Med en portfölj som omfattar tio fasta restauranger och flera extracaféer under mässor och evenemang, utmärker de sig genom storslagna banketter för tusentals gäster, i synnerhet vid Stockholmsmässan. Sedan 2012 har gruppen även expanderat till Malmö där de nu driver två restauranger på Nya Malmömässan.

Vi är väldigt glada för vårt kommande samarbete med INVOLVUS. Med sin långa erfarenhet och breda kompetens kommer de att stärka vår konkurrenskraft på den fortsatta resan att digitalisera och säkra vår IT-miljö” säger Erik Strandberg, CIO på Mässrestauranger gruppen.

INVOLVUS rådgivande konsulter och projektledare kommer att leda Mässrestauranger gruppen genom en spännande resa mot en än mer modern och effektiv IT-miljö. Målet är bland annat att säkerställa att infrastruktur och system inte bara möter dagens krav utan också är rustade för verksamhetens behov framåt.

INVOLVUS ger sina kunder ett komplett stöd för styrning och utveckling inom IT & Digitalisering. Vi erbjuder er strategisk oberoende rådgivning, projektledning och tar ansvar för att leda er framåt i den digitala transformationen.

Häng med på vår resa och se vad vi kan göra för dig!
Kontakta oss om du vill veta mer eller boka ett första möte.

Mathias Bohlin

INVOLVUS Oberoende Rådgivare

matihias.bohlin@involvus.se

070-577 16 90

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro,Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg och Helsingborg, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.