Inför semestern öser vi på med positiva nyheter.
När vi laddat batterierna under sommaren så startar vi upp och etablerar INVOLVUS 10:e kontor och region i Sverige, denna gång i Jönköping from 1 Augusti.

Vi välkomnar Goran Dzalto till INVOLVUS och som ansvarig för regionen.

Goran har varit verksam inom IT i hela sitt yrkesverksamma liv. De senaste åren på Softhouse i olika roller som kontorschef, verksamhetsutvecklare och konsult, men har även drivit webbyrå i 10 år.

”Det är en ära att få starta upp kontoret i Jönköping och jag hoppas att min erfarenhet och kontaktnät tillsammans med all den fantastiska kompetens som finns på INVOLVUS kommer till nytta för företag och organisationer när vi nu skall växa i Småland”.

Tveka inte att kontakta Goran för att boka ett möte och få mer information kring hur andra företag och organisationer har framtidssäkrat sin verksamhet när man slagit ihop verksamhetens kunskap tillsammans med INVOLVUS kompetens!

Vår vision är att vara det självklara valet när det gäller oberoende rådgivning för att framtidssäkra kundernas verksamhet i Sverige.

En längre intervju med Goran kommer under hösten!

Goran Dzalto

INVOLVUS Oberoende Rådgivare

goran.dzalto@involvus.se

070-728 03 58

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrköping, Jönköping, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg och Helsingborg, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.