I veckan signerade INVOLVUS ett nytt avtal med A Lot Decoration. Samarbetet omfattar stöd, rådgivning och projektledning på deras digitala förändringsresa, b.la avseende upphandling av WMS, BI-verktyg, ny e-handel samt hemsida.

”Vi tillsammans med kunden ser mycket fram emot kommande samarbete under 2024 och har även en gemensam långsiktig ambition då företaget är i en spännande förändrings- och tillväxtfas”, säger Mattias Bohlin på INVOLVUS.

A lot Decoration erbjuder allt från dekorationsartiklar till mindre möbler, främst till florister, dekoratörer, blomsterbutiker samt inrednings- & presentbutiker”.

Vill du göra samma digitala resa för att säkerställa din verksamhet och nå dina affärsmål? Kontakta oss på INVOLVUS.

Vår vision är att vara det självklara valet när det gäller oberoende rådgivning för att framtidssäkra kundernas verksamhet i Sverige.

Mathias Bohlin

INVOLVUS Oberoende Rådgivare

matihias.bohlin@involvus.se

070-577 16 90

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro,Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg och Helsingborg, men har som mål att växa över hela landet. Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.