INVOLVUS tog sig till Selma Spa i sagolika Sunne för Affärsresan 2022. Tillsammans med över 300 deltagare var vi med och skapade ”Föreställningen om Värmland” som arrangerades av Värmlands Handelskammare.

Här knöt vi affärskontakter, lyssnade till hur andra företag tacklar sina utmaningar och hur vi kan upptäcka olika vägar till succé.

Förutom många spännande möten så hölls det föreläsningar kring såväl ämnet berättartradition som hållbarhet och vikten att skapa ett inkluderande företagsklimat.

StandUp komikern Kristoffer Appelquist underhöll till middagen och det var god stämning bland alla deltagare. Ljudnivån var hög vilket är ett tydligt tecken på att alla har saknats att få träffas.

Vi ser fram emot fler fysiska träffar och event framöver.

 

Om INVOLVUS:

INVOLVUS är en oberoende rådgivare inom IT och Digitalisering. Vi förstärker företagens kompetens och driver förbättringar samt besparingar utefter verksamhetens uppsatta mål.

Med lång erfarenhet  fungerar vi som rådgivare på kundens sida. Våra uppgifter varierar men vi arbetar med att bland annat analysera behov, inspirera och genomföra affärsdrivande lösningar på operativ och strategisk nivå.