Oberoende Rådgivare inom IT & Digitalisering

Roll

Rådgivare / Affärsutveckling

Kompetens

Data/IT

ort

Göteborg

Publikationsdatum

20 Juni 2022

Sista ansökningsdatum

15 Augusti 2022

Brinner du för hur IT & Digitalisering kan hjälpa företag och organisation att lyckas?

INVOLVUS är inne i en expansiv fas där vi växer i samtliga regioner och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden. Nu vill vi expandera i  Göteborgsregionen och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och hög påverkansgrad.

Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkeskarriär som rådgivare på insidan hos våra kunder med uppgift att analysera behov, inspirera till nya idéer och tillsammans med leverantörer designa affärsdrivande lösningar inom IT & Digitalisering både på operativ och strategisk nivå.

Om Involvus

INVOLVUS startades 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Våra kunder använder vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av sin verksamhet där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet och tidigare tjänster har varit inom försäljning, leverans och ledningsarbete i IT-branschen. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Borås och Varberg och Helsingborg men har som mål att växa över hela landet.

Vi ger företag möjlighet att genom oss öka kompetensen inom den egna IT-funktionen.

DIN VARDAG

Du kommer att arbeta som strategisk rådgivare inom IT för våra nya och befintliga kunder. Som rådgivare har du ofta rollen som CIO, IT-chef eller projektledare på företagen.

Hos våra kunder kommer du att framtidssäkra verksamheten:

$

Genom oberoende rådgivning kontinuerligt föreslå och förbättra företagets verksamhet som bygger på INVOLVUS kunskap samt erfarenhet hur andra företag/branscher agerar.

$

Ansvara för IT-upphandlingar och avtalsskrivande för diverse system och plattformar.

$

Upprätta och utveckla kundens IT-plan/strategi.

$

Ansvara eller ge stöd till IT-budget och investeringar.

$

Leda och/eller delta i IT-projekt.

$

Säkerställa stabilitet/utveckling i IT-miljön och dess verksamhetssystem tillsammans med kundens IT-leverantörer.

Tillsammans med INVOLVUS övriga rådgivare och dess kompetenser ger vi kunden ett komplett stöd för styrning och utveckling inom IT & Digitalisering.

Din Bakgrund

Du har arbetat med IT & Digitalisering under många år och arbetar idag med försäljning, leverans, projektledning eller i en ledande position på ett IT-företag eller annan företagsverksamhet.

Du är strukturerad och van vid att leda projekt samt ta ansvar för uppsatta mål och deadlines.

Förmodligen bär du med dig ett stort nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under åren och gillar att ha många parallella aktiviteter igång samtidigt.

Det är viktigt att du har intresse för människor, är positiv samt intresserad av att utveckla och ge trygghet åt våra kunder.

Tjänsten är förenat med resor till kund och leverantörer, därför är körkort ett krav.

Ansökan och kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med WiseIT.  Du är välkommen med ev. frågor och ansökan genom nedanstående kontaktperson.