Ortsansvarig för etablering av INVOLVUS

Roll

Ortschef/Rådgivare

Kompetens

Data/IT

ort

Norrköping

Publikationsdatum

30 Dec 2022

Sista ansökningsdatum

29 Jan 2023

Drivs du av att hjälpa företag att nå sina mål med hjälp av IT och Digitalisering och önskar göra detta i ett eget bolag med en etablerad modell?

Nu söker INVOLVUS en ortschef till Norrköping!

Om tjänsten

Som Ortschef och tillika delägare av INVOLVUS på orten kommer du att ansvara för att etablera och driva i gång verksamheten tillsammans med Regionansvarig som du också rapporterar till. Du kommer att sitta med i styrelsen samt vara en del av en samverkansgrupp av ortschefer som tillsammans verkar för INVOLVUS tillväxt och utvecklar INVOLVUS erbjudande.

Du kommer att ansvara för försäljning, rekrytering samt rådgivning inom IT och Digitalisering till INVOLVUS nya och befintliga kunder. Som rådgivare arbetar du med att framtidssäkra kundernas verksamheter i rollen som CIO, IT-chef/ansvarig, IT-strateg eller IT-projektledare där du leder och deltar aktivt i IT-projekt.

När verksamheten är etablerad och har kommit en bit på sin utvecklingsresa kommer mer fokus att läggas på försäljning, ledning och fortsatt tillväxt – du kommer att ges stora möjligheter att påverka vilken väg som utvecklingsresan ska ta.

Hos INVOLVUS kommer du få möjligheten att jobba flexibelt med frihet under ansvar, det innebär att du får utforma din egen arbetsdag och jobba från vart det passar dig bäst.

Om dig

Då du kommer att ha personalansvar ser vi att du är en erfaren och trygg ledare som är tydlig i sin kommunikation. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT och digitaliseringsarbete samt har arbetat med försäljning, leverans och projektledning i en ledande position på ett It-företag eller annan företagsverksamhet. Du har ett stort intresse av affärer och bär förmodligen med dig ett nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under åren och gillar att ha många parallella aktiviteter igång samtidigt.

Som person är du strukturerad samt värdesätter ordning och reda i ditt arbete för att säkerställa kvalitet. Du har också en stark förmåga att planera så att saker genomförs i tid och att inget tappas längs vägen.

Om INVOLVUS

På INVOLVUS jobbar du som en Oberoende Rådgivare inom IT och digitalisering på våra kunders sida. Vi gör detta oftast i roller som IT-chef/ansvarig, IT-strateg och /eller IT-projektledare. Vi tar med oss vår samlade erfarenhet och kunskap och stärker IT-kompetensen hos våra kunder, där vi säkerställer att de kan ta rätt beslut som stödjer deras visioner och målsättningar och som blir grunden för en fortsatt utveckling och expansion.

INVOLVUS består idag av ett 30-tal Oberoende IT-Rådgivare med lång erfarenhet och bakgrund som VD, försäljningschef, konsultchef, affärsområdeschef och IT-chef inom IT och digitalisering. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Borås, Karlstad, Varberg samt Helsingborg och växer kontinuerligt för att möta våra befintliga och nya kunders behov av strategisk rådgivning.

Hos INVOLVUS är frihet under ansvar grunden till vår framgång, och varje individs utveckling gör att vi som företag utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi arbetar i en bransch i ständig utveckling och vi lär oss av varandra och den erfarenhet som vi tar med oss in i gruppen.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering.

Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Ansökan och kontaktperson

Om du har frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta:

Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 29 januari.