“Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och därför känns det som rätt läge att växa nu!” berättar Fredrik Svantesson (VD).

 

Vi är glada att välkomna Joakim Syversen till INVOLVUS Borås!

Joakim kommer senast från TietoEVRY där han under de senaste 11 åren har haft olika roller. Genom åren har han gjort en resa från att vara konsult till att vara ansvarig för ett av EVRYs svenska affärsområden med fokus på drift och infrastruktur.
Joakim trivs som bäst mellan tekniken och verksamheten och drivs av att stötta verksamhet.

“Jag älskar teknik och det är fantastiskt roligt att använda tekniken för att stötta verksamheter, deras utveckling och effektivisering. Teknik för sig är egentligen ingenting, det är när det används på rätt sätt som det blir intressant.”

Joakim har ett stort intresse av dataanalys och optimering, men han ser också stora möjligheter med IoT (Internet of Things) och de möjligheter som kommer med uppkopplad teknik.

“Jag ser fram emot att träffa kunder, nya som gamla och arbeta långsiktigt framåt tillsammans. Teknik och IT blir allt mer som lego, det är lätt att bygga ihop saker. För att vara säker på att det blir bra behöver man även tänka på arkitekturen och säkerheten i det man bygger. Jag ser fram emot att vara bryggan mellan tekniken och verksamheten och hjälpa kunderna ta rätt beslut.”

Vill du veta mer om Joakim eller vilka tjänster INVOLVUS erbjuder? Hör av dig!

Missa inte vad som händer hos oss, följ oss på Linkedin för de senaste uppdateringarna!